Shinji Nishiki
Shinji Nishiki is een preparaat van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten dat het pigment van de Nishikigoi op verantwoorde wijze laat kleuren .
Het zijn vooral de combinaties van planten en kruiden die de kleurpigmenten van de Nishikigoi bestendigen. Tevens ondersteunen deze ingrediënten diverse processen die de gezondheid en vitaliteit van de Nishikigoi bevorderen.
Gebruik en dosering
Gebruik Shinji Nishiki dagelijks.
1 afgestreken maatlepeltje is voldoende voor 10 vissen.
U kunt het Shinji Nishiki poeder over het water strooien, of na de Chikara spray over uw favoriete korrelvoer.
Maak uw eigen pasta voor handtamme vissen. Neem 25 ml water en voeg het poeder toe tot een stevige pasta ontstaat. Voer deze combinatie met uw vingers aan uw vissen.
U kunt voeren vanaf 6 graden Celsius
Samenstelling.
Hoogwaardige planten en vis oliën Graan, tarwekiemen, en vismeel Uitgebalanceerde aminozuren en natuurlijke mineralen
Ruwe proteine min 32 %
Vetten en Ruwe oliën min 3,7 %
Koolhydraten 48 %
Ruwe as max. 5,8 %
Fosfor max. 1.1 %
VitaminenB1, B2, B5, B6, B12
Vitamine D3
Vitamine K3
Vitamine A en E
Vitamine C en H ( Biotine )
Kruiden, Planten, en Spoorelementen.
Peterselie
Brandnetel
Bieslook
Uien
Paardenbloem
Jeneverbessen
Knoflook
Paprika
Astaxanthine 9 mg/kg
Cu 5,1 mg/kg
Verteerbaarheid ca 85 %
Pre mix Japanse Kruiden en Planten.
Code JPN, Tokio 14371 Iro
Type |
Prijs Euro |
Shinji Nishiki 1000 Gram |
19.50 |